Кафе на ковзанці «IceLand» – затишно та тепло

2016-01-15

Узвар із сухофруктів та шипшиновий чай на карпатських травах – ексклюзивні традиційні напої, збагачені вітамінами, які так необхідні у зимову пору року. Саме такі пропонують своїм відвідувачам у кафе на ковзанці «IceLand».

До слова, технологія приготування шипшинового чаю непроста: спочатку його заварюють, а потім настоюють у спеціальній герметичній посудині.

Також у кафе можна скуштувати різні смаколики, серед них і закарпатські фанки та пряники. Останні можуть стати чудовим смачним сувеніром. Адже виготовлені у формі різних атрибутів: шайби, ковзанів, хокейної ключки.

Чекаємо на вас, у нас завжди затишно і тепло 🙂

Схожі новини
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *